Bocor Info MT UMNO Satu Petanda


Salam Ramadhan…

Muhammad Muhd Taib menyifatkan anggota Majlis Tertinggi (MT) Umno yang membocorkan sebarang maklumat perbincangan tertutup majlis itu sebagai “petualang”, lapor Bernama.

Bagi saya pembelot dalam Majlis Tertinggi (MT) UMNO itu tidak dapat lari kerana sudah ada yang sudah meluat / insaf dengan perjuangan mereka selama ini. Kalau kita mengimbau sirah nabi Musa a.s. seorang MT Firaun telah datang kepada nabi Musa supaya baginda melarikan diri kerana Firaun telah mengeluarkan perintah supaya membunuh baginda.

Tindakan yang dibuat oleh MT Firaun itu dapat menyelamatkan nabi Musa a.s. daripada ditangkap. Begitu juga dengan maklumat dari MT UMNO dapat membantu gerakan Islam di Malaysia dan dapat menyedarkan rakyat tentang apa yang berlaku dalam UMNO iyu sendiri.

Pak Lah patut sedar bahawa UMNO sekarang ini sudah dipenghujung usia, dah tak larat nak kendong negara Malaysia ini. Sebab itulah berlaku banyak kekecohan / perpecahan dalam itu sendiri. Bahkan sekarang ini banyak ahli-ahli UMNO begitu juga dengan ahli MT sudah berani memprotes Presiden mereka iaitu Pak Lah. Jauh sekali bezanya semasa pemerintahan di bawah Dr. Mathir.

Minta-minta / berdoalah supaya Allah mempercepatkan peralihan kuasa daripada BN kepada Pakatan Rakyat (PR). Dapatlah dibukti betul atau tidak yang selama ini diwar-warkan oleh pimpinan UMNO, hanya BN sahaja yang dapat memerintah Malaysia ini. Syirik sungguh pimpinan ini, hingga dapat menentukan sama ada layak atau tidak layak sesebuah parti itu memerintah Malaysia ini. Nampaknya mereka ini lebih hebat daripada Allah S.W.T.

Advertisements

Posted on 23 September 2008, in BN, Isu Semasa, Kepimpinan, PAS, Pemimpin, PKR, Politik, Semasa, Siasah, UMNO. Bookmark the permalink. Tinggalkan komen.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: