Najib Altantuya Mengaku Beliau “Penyamun Paling Besar”


Salam Perjuangan…

Perdana Menteri Najib Razak berkata beliau adalah penyamun terbesar apabila ditanya mengenai sama ada kepimpinan dan ahli Umno yang dipimpin beliau benar-benar faham akan keperluan melakukan reformasi dalam dasar-dasar ekonomi dan pentadbiran negara.

Beliau membuat kenyataan tersebut dalam satu temuramah dengan akhbar Singapura, The Straits Times semasa lawatan beliau dua hari ke Singappura bermula hari ini.

“Tidak apa… hanya penyamun kecil. Sayalah penyamun paling besar,” kata Najib secara sinis.

Lawatan beliau ke negara pulau itu adalah bagi membincangkan isu dua hala antara kedua negara seperti pembangunan Iskandar di Johor. – greenboc

Advertisements

Posted on 21 Mei 2009, in Semasa and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. 1 Komen.

  1. Saya tabik Datuk Najib! Pada saya keputusan untuk tidak bertanding di Penanti bukan sahaja bijak tetapi juga kena pada tempatnya. Saya kesian Datuk Najib. Macam macam orang fitnah beliau hanya kerana beliau bukan seorang ulamak macam Dato Anwar ! Masyarakat kita kalau sebut agama, seolah-olah mereka sahajalah ada agama,kaum lain itu tidak. Cakap sahaja pasal bab agama,gah!!! Tetapi yang suka buat kerja-kerja mungkar,orang kita juga. Ini mengingatkan saya pada suasana di pejabat saya (Rahsia!!!). Program agama dianjur bermacam-macam. Tetapi kalau Bos tidak ada,kita tidak tengok ada bangsa lain yang duduk melepak. Ada tak ada Bos mereka macam biasa juga buat kerja. Yang bangsa kita sampai bawa lesong batu berulam di pejabat,waktu pejabat lagi!!! Jadi siapa yang lebih beragama disini?? Saya pernah membaca sebuah artikel berbunyi ” Islam is the best religion but the followers are the worst”. So renong-renonglah artikel ini. Don’t judge the book by it’s cover. Don’t judge Datuk Najib by his look. Based on this fact,I think I believe Datuk Najib and I never believe Dato Anwar!!!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: