Isu Bazar Tok Guru – YB Nik Amar


Advertisements

Posted on 22 Februari 2011, in Berita, Berita Terkini, BN, Isu Semasa, News, PAS, Politik, Semasa, Siasah, UMNO and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. 3 Komen.

  1. Satu ulasan yang tidak perlu dakukan oleh yb nik amar mengenai bazar tok guru. Banyak fakta yg salah dan tidak benar diberikan oleh yb. Dia pun tidak terlibat secara langsung dari mula lagi dalam kes ni. Dia banyak melukan hati peniaga-peniaga Arked MPKB dan Aked UDA dalam ucapan ini. Terima kasih

  2. suhaimideris

    Bazar rakyat 3min jer..8min ungkit kisah lama cari sapa nak disalahkan…YB Amar, ulasan tuan penuh semangat dan fakta ttng kesalahan org lain, in political view is correct..!! tp tiada penjelasan kaedah utk selesaikan mslh bazar rakyt ini.. Masalah berlaku-punca msalh berlaku-kaedah penyelesaian-tindakan-hasil diperolehi atau kesimpulan dan kaedah dicadangkan agar perkara ini tidak berulang…ini yg patut YB amar ulaskan utk bazar rkyat ini..kami ingin tahu..!!

    • suhaimideris

      punca permasalahan sudah tahu..cuma inigin mngetahui lanjut ttng tindakan yg akan dilakukan utk menyelesaikan mslah ini..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: